Szolgáltatásaink

Estrich beton, ipari padló, aljzatbeton, alaplemez, mixerbeton, födém betonozás, könnyűbeton

szucsbeton.hu szolgáltatások estrich betonozás

Estrich beton

Az estrich betonozás a legtöbb szolgáltatásunk alapja, hiszen alkalmazható gyakorlatilag bármilyen burkolat típus (hideg vagy meleg) esetén is, pl: padlólap, járólap, hagyományos-, vagy laminált parketta, padlószőnyeg. Családi házak kivitelezésekor az estrich betont érdemes választani.

Aljzatbeton készítés

Estrich aljaztbetonzást készítünk családi házakba, irodákba, intézményekbe. Előnye, hogy nem kell hozzá külön kiegyenlítőréteg, a beton típusát pedig mindig az adott helyszín határozza meg.

szucsbeton.hu szolgáltatások aljzatbeton készítés
szucsbeton.hu szolgáltatások alaplemez, födém készítés

Alaplemez, födém

Családi házak, csarnokok, tárolók, raktárak vasbeton födémjének az elkészítésést, betonozását is vállaljuk.

Ipari padló

Az ipari padlót elsősorban csarnokok betonpadlóinál alkalmazzuk, ugyanakkor gyártó- és raktárterületeken ill. térbetonoknál is, például raktárak, gyártóüzemek, mezőgazdasági üzemek, tárolók, térbetonok. Az ipari padló előnyei: kopásálló, erős szerkezető a csiszolás és a speciális betonminőség miatt, könnyen takarítható, nem érzékeny a repedésekre.

szucsbeton.hu szolgáltatások ipari padló betonozás
szucsbeton.hu szolgáltatások könnyűbeton

Könnyűbeton

A könnyűbeton régi és új épületek esetében egyaránt alkalmazzuk: terhelhető (járható) felület kialakítása, padlás és padló hőszigetelése, födém feltöltése, lapos tetők lejtésképzése és műanyag medencék hőszigetelő ágyazatába is.

Hol alkalmazható?

Családi házak, közintézmények, irodaházak, lakóparkok, társasházak, csarnokok, tárolók, raktárak, utak és udvarok